Bérleti díj | ||||
1 óra | 2 óra | 4 óra | 8 óra | 1 nap |
----- Ft | ----- Ft | 2700 Ft | 3900 Ft | 4600 Ft |
Weninger- Digitális befőzőautomata és ivólé készítő, valamint dupla falú hőtartó edény, rendkívül sok oldalú készülék.
Duplafalú hőtartó edény, elektromos fűtőtesttel, digitális hőmérséklet szabályzóval és időkapcsolóval (alapgép):
-A megfelelő paramétereket beállítva, hőkezelés módszerével, cukor és tartósítószer nélkül készíthetjük el házi befőttjeinket, konzerveinket. Felhasználható gyümölcsök, zöldségfélék, savanyúságok befőzésére, csírátlanítására, lekvárok, tartósítására. Készételek: húsfélék, levesek, sültek, pörköltek tartósítására.
A lezárt befőttes üvegeket, adott ideig, állandó magas hőmérsékletű vízben tartjuk, így csírátlanítunk.
Lekvárfőző, melegentartó betét:
-Az alapgépbe pontosan beleillő, jól tisztántartható edény, mely a vízközlő közegbe merül, a vízközeg hőmérséklete a digitális hőmérséklet szabályzóval pontosan beállítható 30-100 fokos tartományaban.
-Rendezvények hőtartó edényeként is szolgálhat, pl. levesek, kész ételek, forralt bor stb. melegen tartására.
-Kiválóan alkalmas, keverés nélküli lekvár főzésre, mivel a vizes hőközlés miatt nem áll fenn az odaégés veszélye, a befőzést nem kell felügyelni. Amíg a lekvár készül, Ön egyéb munkafolyamatokat végezhet! Az "alacsony" hőmérséklet miatt lényegesen több értékes tápanyag és vitamin marad a befőzött gyümölcsökben.
-37-40 fokos hőmérséklet tartományt beállítva, alkalmassá teszi házi joghurtok, sajtfélék készítésére.
Kombi-Set Ivólékészítő feltét
-Egy hőálló illesztő gyűrűvel, a vízzel töltött alap gépre helyezzük a leeresztő csővel rendelkező párlat felfogó edényt, mely fölé közvetlenül beleillesztjük a gyümölcs kosarat, majd a fedőt. A speciálisan kiképzett edény középső részén feláramló gőz, a gyümölcskosár tartalmát átgőzöli, magához ölelve az értékes ízanyagokat, tápanyagokat, majd a párlat lecsapódva, a felfogó edénybe csöpög vissza. A forró ivólé, a szilikon leeresztő csövön keresztül üvegekbe tölthető.
- A gyümölcsökből és a zöldségekből készített ivólevek értékes tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hozzásegítenek az egészséges táplálkozásunkhoz. A zöldségfélékből készített ivólevek nem csak kitűnő italok, hanem remekül felhasználhatók levesek, szószok fűszerezésére és gazdagítására is.
-Az ivólé készítő feltéttel, könnyedén hasznosíthatunk olyan növényeket is, melyek a hétköznapokban, főként idő hiányában nagyon kevés figyelmet kapnak. pl. Birsalma, csipkebogyó.
Kiegészítők:
-Üvegkiemelő fogó, mely rendkívül hasznos, mivel hőkezelés után a befőttek könnyedén kivehetők a forró vízből.
-A befőző tölcsérrel könnyedén az üvegekbe tölthetjük a befőzendő apró szemű gyümölcsöket, vagy lekvárokat.
-Használati útmutató, melyben részletes tájékoztatást kínálunk a berendezés üzemeltetéséről, valamint a különféle ételek konzerválásához, hőkezeléséhez szükséges beállítandó hőmérsékletekről és hőkezelési időkről.
-A befőzéshez, különféle méretű csavaros üvegeket és fedőket is értékesítünk!
A befőző automata és kiegésztői, valamint a szükséges kellékanyagok, alapanyagok is megvásárolhatók WEB áruházunkba.
"Csatlakozz te is BIO termelői gyűjtőszállításunkhoz!"